11022012

Tidligere denne uka dumpet en pakke ned i postkassa vår, og den hadde reist helt fra Wisconsin i USA. Inni den lå det supersøte hvite papirsugerør med rosa striper som jeg bestilte fra denne selgeren på Etsy. Dermed ble det sjokolademelk med nytt sugerør oppi til gårsdagens lørdagsfrokost! Fine, eller hva?

Etter Pinpointjobbinga igår, møtte jeg Pinpointkollega og bestevenn Mari som var bursdagsbarn! Sammen gikk vi på kafé og spiste bursdagssjokoladekake med en kopp kaffi til, prata, fniste og hadde det fint. Hjemme ventet lørdagskveld med alt som hører til, og nå skinner sola inn vinduene. Dette blir en bra søndag!

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. oi, de var superkule!! Er det engangs, eller går de an å vaske og bruke igjen? De så jo så tykke og gjenbrukbare ut :-)

  1. Jeg brukte ett i hele går (med forskjellig drikke), og det gikk bra! Etter såpass mye bruk så det ganske dvaskt ut, så da fikk det gå i papirsøpla.

 2. Sugerør! Stilige disse :D //Men du, eg var innom Lush i går siden eg er på jakt etter en shampoobar som er god mot tørr hodebunn. Hun som jobbet der anbefalte ulike, men hun visste ikke om de passet til tørr hodebunn… så da gikk eg uten å kjøpe og ville heller spørre deg om hjelp slik at eg ender opp med riktig produkt ;) Spurte om eg kunne få en prøve av den ene, men det gikk vistnok ikke… merkelig siden eg vet om andre som har fått prøver på shampoobarene :)

  1. Trichomania er best på tørr hodebunn :> Den kan du få prøve på, men ikke på sjampobarene (med mindre vi har noen som har gått i stykker, er for gamle til å selges og lignende). I alle fall er det den beskjeden jeg/vi har fått. Anbefaler Trichomania på et varmeste: den er fantastisk god! :-D

  1. Jeg brukte ett i hele går (skylte det, og brukte det igjen), men etter endt dag så det ganske fillete ut :P

 3. heia:D jeg bare lurte på to ting:
  1) hva syntes du om undervannskameraet du kjøpte i sommer??
  2) hvilket av kroppspudrene fra lush er din favoritt :)

  1. Kameraet tar ikke gode bilder, men jeg liker det godt allikevel :-) Ut av de kroppspudderene vi nå har må jeg kanskje svare Vanilla Puff (selv om jeg ikke har det selv), på grunn av lukta :>

Kommentarer deaktivert.