Home » Bryllup » Stas og moro » Tanker » 10 år og 9 måneder, samt et halvt år

10 år og 9 måneder, samt et halvt år

1 2.5 2 3.5 3 4.5 4 6
Tenk at idag er det hele 10 år og 9 måneder siden Åsmund og jeg ble kjærester, og et halvt år siden vi giftet oss! Et halv år siden den varmeste dagen jeg kan huske, hvor det gjorde vondt i ansiktet etter all smilingen, og hvor det trykket i brystet hele dagen, fordi det var så himla stort og overveldende, alt sammen. Et halvt år siden jeg ble rørt til tårer over all kjærligheten den dagen, fra familie, venner og ikke minst fra ham som da ble min ektemann. Et halvt år siden den beste dagen i mitt liv!

Svært lite har endret seg for oss, fra å være kjærester/forlovet, til å være et ektepar. Det føles bare litt bedre, litt tryggere og litt finere. Å vite at vi har lovet hverandre på tro og ære å være oss to for bestandig, og at de fine gullringene vi bærer er et symbol på nettopp det. Jeg gleder meg til mange flere år med Åsmund, gleder meg til framtiden vår sammen, til hus og puser, frukttrær og svale sommernetter. Til hverdagene med jobb og frokoster sammen, teltturer, skjærgårdsturer, reisene vi fantaserer om og drømmene vi deler på. Livet, rett og slett, med mannen jeg elsker. Hurra for kjærligheten, og gratulerer med dagen vår, kjære!

5

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. Ååååh, så koselig. Gratulerer så mye! Lenge leve kjærligheten. Knisfnis <3

  2. Gratulerer så mye!:) Superfine bilder!
    Jeg lurte på om du hadde noen gode tips til hoteller i Oslo? Sånn bare for å kose seg en kveld, natt og morgen i egen by, bor nemlig i Oslo selv!

    1. Tusen mange takk! Vi har bodd på Grand Hotel to ganger, av samme årsak, og trivdes kjempegodt der. Vi har også bodd en natt på Clarion Hotel Royal Christiania, som var litt rimeligere, men fortsatt veldig fint. Kos dere!

  3. For en nydelig tekst, Ina <3 Det er ikke vanskelig å se at dere er glade i hverandre! Gratulerer med begge jubileumene :)

    1. Tusen takk, Linn! Det er veldig hyggelig med ros på tekstene mine! Og tusen takk for fine ord, og gratulasjon!

Kommentarer deaktivert.