Home » Samling » Stas og moro » 1. mars 2016!

1. mars 2016!

Kalenderen viser endelig mars, det er offisielt vår, og jeg er sååå gira! Det første jeg gjorde i morges, var faktisk å rydde bort Mummi-vinterkoppene, og å sette fram Mummi-sommerkoppene. Morgenens kaffikopp nøt jeg fra fjorårets sommerkopp, og jeg fryder meg over at det blir lyst ute så tidlig om morgenen. Hurra!:
IMG_3324

Apropos vår; jeg driver med en våropprydding her i heimen, og går rett og slett skikkelig hardt ut denne gangen! Såvidt har jeg begynt i klesskapet med masse som skal gis bort, litt som skal forsøkes selges, og bittelitt som skal kastes. Videre skal jeg ta for meg nips, bøker og annet, som skal pakkes ned i pappesker og gis bort til loppemarkeder, samt litt som skal kastes. Aldri har jeg tatt en sånn skikkelig opprydding som dette, og det føles veldig bra. Jeg gleder meg, rett og slett, til å få bort en del greier! Hodet er litt kaotisk midt oppi prosessen da, men jeg tror det skal bli veldig bra når alt er i mål:-)!

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. Jaaaa VÅR! Og en sånn opprydding er så deilig… Heia deg! Fine Mummisommerkopper… (Skal jeg være ærlig har jeg drukket fra min hele vinteren også, den med masse grønt på som de lagde sammen med UNICEF. Den er så fin.)

 2. Ikke kast noe :) Doner det til UFF eller Fretex. Vet ihvertfall at Fretex også vil ha ødelagte klær da de bruker stoffene osv til nye ting og sender klær til u-land. Ødelagde bøker ol. blir også re-designet.
  Jeg og kjæresten fyller minst fem poser i halvåret (hvor kommer alt fra??) med klær og andre saker som vi gir til Fretex, både ting i perfekt stand men som ikke kan selges og ting som er delvis ødelagt :)

  Deilig med våropprydding! Jeg elsker å rydde opp hjemme og gi bort ting jeg ikke trenger, samtidig som jeg er ekspert på å gi ting affektiv verdi xD ond sirkel..

  Ha en fin 1 mars! :)

  1. Ja, jeg vet det, men jeg er ikke så hypp på å sende avsted slitte truser feks, eller utklipp av matoppskrifter eller lignende, hehe! Dermed blir det noen saker som handler i søpla, men ellers gis det bort altså. Kaster svært lite! Så flinke dere er som gjør det. Jeg får ikke gjort det like ofte selv, og en skikkelig storsjau som dette er det premiere på, hehe! Takk, det samme til deg!

 3. Det er så deilig at våren nærmer seg !! Skal begynne på prosjekt hus her også. Har hørt så mye om denne Marie Kondo, ryddeguruen, i det siste.. men tror ikke jeg kommer til å gå så hardt til verks.
  Og i dag kommer vel de to nye mummikoppene til salgs også ? :D Og snart kommer årets sommerkopp som er verdens fiiiineste, tror jeg må ha TO ;)

  1. Enig! Og, lykke til! Hun har jeg ikke hørt om, men det er vel lett for de fleste av oss å kjenne på trangen til å fikse opp når det blir lyst ute. Hoho, sant! Gleder meg!

 4. Jeg ble automatisk glad i dag når det lyste MARS til meg fra mobilen i stedet for FEBRUAR! Vi er offisielt endelig over den verste vinterkneika, og kan glede oss til mer lys, påske, vårvarme og småsko :) Jippi!!!! Forøvrig er en vårrengjøring i form av å kvitte seg med ting en ganske så god idé :)

 5. Våren ja! Hører folk prater om den, men må se forholdsvis langt etter den her oppe enda ;-)
  Og vårrengjøring/generell rydding, kasting og gi bort er veldig deilig etterpå! Hadde en sesjon for et par uker siden, endte opp med å gi bort 2 bokser og 3 poser med ting haha – hvor kommer alt fra? Sliter litt med å klare kvitte meg med ting, haha – men har lært meg trikset å bare putte det i boksen, og gi det bort før jeg rekker ombestemme meg, hah!

  1. Hehe, om det er noe trøst, snør det masse utenfor vinduet mitt just nå. Hah, jeg er som deg der. Det er vanskelig å kvitte ting, men en må nok bare kvitte med hard hånd, og ikke reflektere så mye over alt som skal bort. Vanskelig, hehe!

 6. Åh, er litt misunneleg på den hurra-koppen din! Den er ein av dei finaste mummikoppane eg veit om, men dessverre har eg aldri fått tak i den. Elles må eg innrømme at her i huset står sommarkoppane framme heile året, hehe. Har ikkje hjarte til å pakke dei vekk! :) Lukke til med våroppryddinga! :)

 7. I morgen kommer de to nye koppene ????????❤️ Jeg var heldig og fikk kjøpt de i dag! I tillegg fikk jeg de til kampanje prisen kitch’n hadde nå! Selv om de egentlig er ordinær pris!

  Samler du kun på sesong kopper ? Eller de “vanlige” også?:)

 8. Ja jeg mente du samlet på alle sammen skjønner du :) men det er jo så mange så har kanskje ikke plass til alle fremme hele tiden : p

  1. Aha! Heh, joda, har alle framme, som på bildet jeg la ved link til, men jeg liker ikke å ha sommerkoppene framme om vinteren, eller omvendt. Så akkurat sesongkoppene rullerer jeg på, men ellers er alt framme :-)

 9. Ja, det samme gjør jeg :) bare at jeg får ikke hatt de fremme så man ser de.. Gleder meg veldig til jeg får muligheten til å “stille de fram” ???? De er jo så fine!

 10. Det er så godt å få ryddet opp skikkelig, holder på selv også – det tar tid (og ting ser grusomt ut in the process), men det blir bra når det er ferdig :D

Skriv en kommentar