Home » Bryllup » Risør » Stas og moro » 1 år <3

1 år <3

risørbryllup6 risørbryllup7 risørbryllup8 risørbryllup9 risørbryllup10
Bilder: Karina Jensen

Idag feirer Åsmund og jeg ett år som ektepar, og det føles veldig godt langt inn i magen. Tenk, et helt år har gått allerede! Det føles som om det var for bare noen uker siden at vi sa “ja” til hverandre på Kastellet her i Risør, men samtidig har det skjedd mye siden den varme julidagen for nøyaktig ett år siden. Det har vært et herlig år som kone og som ektepar, og jeg føler vi er sterkere sammen enn noen sinne. Hipp hurra for kjærligheten, og måtte det bli mange, mange flere år sammen! <3

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. Gratulerer så mye med bryllupsdagen! Kjempe glad for dere. Klarer ikke gjøre annet enn å smile når jeg ser de fine bildene av dere :D

 2. Nydelige bilder, av et helt nydelig kjæreste- og ektepar!
  Selv har jeg aldri drømt om å gifte meg, da foreldrene mine ikke hadde det noe bra sammen. Men jeg må innrømme at å se hvordan du og Åsmund har blitt tryggere på hverandre, og sterkere sammen, har endret synet mitt på ekteskap. Kanskje det blir giftemål og hageselskap på meg også, om sånn ti år? Hihi.
  Gratulerer med ett år, jeg gleder meg til å følge deg og dere videre! Klem <3

  1. Tusen takk for gratulasjon og så fine ord, AM! Ja, ekteskap er absolutt ikke for alle, men det har i alle fall vært veldig riktig for oss! Takk for at vi får være til inspirasjon!

  1. Iiihh, tusen takk! Kjempekoselig å høre! Jeg blir veldig glad av dem selv også, men det er kanskje ikke sa merkelig, hoho!

  1. Ja, utrolig men sant! Føles ikke som et år, samtidig som det føles som om vi har vært gift “bestandig”. Tusen takk!

Kommentarer deaktivert.