Home » Hverdagslykke » Interiør » 09122015

09122015

Som de fleste andre vinterstid i vårt langstrakte lang, opplever jeg svært lite dagslys i løpet av en typisk dag. Det er som regel ikke blitt skikkelig dagslys i det jeg låser meg inn på jobb klokka ti, og det begynner å skumre utenfor vinduene på jobb allerede før vi har hatt lunsjpause. Sånn er vinteren for mange av oss, og da synes jeg det er ekstra koselig å gjøre hjemmet til en lys og hyggelig plass å være, selv om det er bekmørkt ute! I desember er det ekstra koselig med all julepynten, og hver morgen brenner jeg kongerøkelse sånn at leiligheten fylles med herlige dufter:
IMG_7065
Jeg fryder meg over det juletreet som er fylt med så mye søt julepynt:
IMG_7069 IMG_7072
Kler meg i julefarger, som f.eks den nye juletightsen fra Gudrun Sjödén, eller tykke strikkegensere:
IMG_7080
Spiser frokost av juleservise, og vasker det opp for hånd, så jeg kan bruke det hver dag:
IMG_7090
Brenner duftlys og lysene i adventstaken på frokostbordet, sammen med en kopp med adventte:
IMG_7099
Sånne små lys i hverdagen er med på å gjøre desember til en av de fineste månedene i året, enda så mørk den kan være. Og julekaker, såklart. Og julemusikk! Og, og, og! Jula, altså. Så fin!<3

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. Gleder meg til lysere tider,men det har nå jammen sin sjarm tida vi er inne i nå og:) Tida før jul er så koselig! Har ikke fått noe særlig julestemning enda jeg da men,tror det er litt fordi jeg er bare hjemme og ikke får det via jobb som vanlig. Men skal begynne å ta frem litt julepynt så smått,så kommer det nok :) Den tightsen var rett og slett knallfin!!

    1. Så enig, så enig! Jul asså<3! Ja, det kommer nok i takt med julepynten, vil jeg tro. Krysser fingrene, i alle fall! Åh, tusen takk for det! Er veldig fornøyd med den!

Kommentarer deaktivert.