Home » Stas og moro » 090714

090714

IMG_2856
Mmmm, hotellseng! Kan skrive under på at jeg sov som en prinsesse i den! 

Hotellnatta på Grand Hotel viste seg å komme veldig godt med, for arbeidsdagen igår ble hele ti timer lang, og det var så klamt og varmt ute (neida, skal ikke klage på varmen, MEN innendørs ble det ekstremt tett, og luftfuktigheten ute gjorde det nærmest ubehagelig å puste) at det nesten var i overkant. Med andre ord var det skikkelig godt å ha magen full av nydelig hotellfrokost, og å ha badebasseng- og badekarbading friskt i minne. Skuldrene var senket, hodet klart og jeg var så klar som jeg kunne bli for en dag som det.

Idag sto jeg opp sammen med Åsmund klokka syv, for å rekke å gjøre litt husarbeid og bloggsaker før jobb. Vaskemaskina durer i vei, og jeg har for lengst spist frokost. Hodet mitt er så fullt av jobb, bryllup (!), pakking til ferie og husarbeid som må gjøres før vi drar, og jeg merker jeg konstant er litt småstressa i kroppen. Det skal bli så ekstremt godt å komme hjem til Risør i neste uke, med “bare” bryllup å tenke på!

IMG_2979
Hotellfrokost på Grand Café. Så masse godt å velge i, selv for oss som ikke spiser kjøtt!

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. Unner dere det :D Skikkelig vekslende vær om dagen o.O Tusen takk for fint kort, visittkort og te <3 Du er super ! :D Skulle gjerne vært flue på veggen i bryllupet deres ^^

    1. Tusen takk! Det var veldig bra. Bare hyggelig!! Jeg er glad for at det kom fram! Hoho, så hyggelig sagt. Takk!

Kommentarer deaktivert.