Home » Hverdagsblogg » 08082011

08082011

Pinpoint har holdt stengt idag, men jeg var der allikevel for å ordne og styre litt. Og for å ta bilder av smykker til nettbutikken! Noe nytt, noe gammelt. Mye fint! Her er en liten smakebit på hva som kommer i nettbutikken (og som såklart er til salgs på studioet allerede):

Da jeg låste meg ut fra Pinpoint, og forlot Torggata og sentrum, skinte sola. På matbutikken møtte jeg Åsmundpus, og vi fikk handlet og ryddet på plass varene, før vi trasket av sted hand i hand. Nedover Grünerløkka trasket vi, og endte opp på New Anarkali, hvor Mormor, som er på Oslobesøk, hadde invitert oss (og min storesøster og onkel) på middagsmat. Ikke feil, nei! Maten var som alle de andre gangene heeelt fantastisk, og kvelden ble rundet av hjemme hos min onkel, med yatzyspilling, latter og Joni Mitchell på popanlegget :-) Bra mandag, og bra start på uka!

reklaim

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. Så trivelig :-) hehe.. Joni Mitchell er vel et av mine største forbilder – hva låtskriving og musikk angår, og jeg har brukt flere av sangene hennes i egen utvikling (lagd nye arrangementer på dem osv). Satt faktisk nettopp og hørte på den seneste versjonen av Both Sides Now, den med strykerne <3 aah!

 2. Så mange fine smykker! Vet ikke om jeg har kommentert det før, men jeg var på PinPoint for snart en måned siden og piercet øret. Utrolig bra plass med skikkelige folk, informasjon, behandling av kundene og alt. Bare plusser i min bok iallefall! Kommer nok til å dra dit igjen om jeg kommer til å ta flere piercinger.
  God natt!

 3. Huff, nå savner jeg mine strekte ører!
  Men jeg tok ut smykkene, og da krympet de fort som fy ned igjen, og nå ser de ut som vanlige hull igjen omtrent! Vil huden min være mindre elastisk nå siden jeg har strukket de en gang før?

 4. Det bildet av deg var kjempefint! :D Kjolen din var også fin, den kledde deg!!

  1. Æ smil te dæ førdi du e sola mi :—–) Jupp, de er knakande gjilde! Og, strålende at ørene dine er smilende og flunkende igjen! Toppers!!

 5. Åh, jeg elsker de med brennmanet på. Det eneste problemet er at jeg ikke har utvidede hull i ørene :P

 6. Nydelig bloggen din er, Ina! Virkelig fargerik og fin :-) Et spørsmål: Skal til Tr.heim om ikke lenge og tenkte å ta turen innom Lush, men har du noen produkter du anbefaler for røde partier under nesen? Og: Anbefaler du noen produkter mot eks. uren hud/kviser?

  1. Takkar og bukkar! :-) Rødheten kan det hende ansiktsmaska Catastrophe Cosmetic kan hjelpe på, og når det gjelder uren hud/kviser bør du egentlig spørre betjeningen (som er søte og flinke!). Da er det lettere for dem å stille deg spørsmål ang din hud, og å finne prodktene som passer deg perfekt! Når du allikevel skal dit, liksom. Får håpe du blir fornøyd!

 7. Kan du lage noen litt omfattende innlegg om hvordan du tar ulike typer bilder? Sånn.. du har jo et eget særpreg på alle bildene du tar, slik at man lett kjenner igjen at det er du som har tatt bildene! Såe hadde vært litt gøy om du feks laga et innlegg hvor du beskriver hvilke instillinger osv du bruker for å få til feks slike bilder som du har av smykkene :-)! Litt trinn for trinn.

  1. Så koselig at du synes bildene mine har særpreg! :-) Et sånt innlegg kommer nok aldri fra meg. Har brukt så mange år på å finne min “stil” innen foto/redigering (learning by doing), og det er jeg stor fan av at andre skal også. Det er da ikke noe gøy hvis alles bilder ser “like” ut;>? Ikke gjør jeg mye hokus pokus med dem, men just nøyaktig hva og hvordan jeg gjør med bildene mine liker jeg å holde for meg selv:>

 8. Så stilige smykkene var, de med maneter og de med hodeskaller er mine favoritter!
  Nesten rart hvordan maten på New Anarkali er like formidabelt kjempegod hver gang, og hvordan jeg ikke klarer å gå derifra uten å være håpløst mett, hoho!

  1. Haha, jeg vet! Vi har alltid planer om dessert, men har bare klart å bestille det én eneste gang (og vi har vært der sånn ca en gang i måneden siden vi oppaget dem i august 2009), og det var en dessert på deling. Bra mat!

 9. Fin du er :-) Og siden jeg først er her inne og du har en såpass stor blogg som det du har – så vil jeg gjerne oppfordre deg til å skrive om sultkatastrofen i Afrika, og hvordan folk kan donere penger dit det trengs. Jeg har gjort det selv, og prøver å få flere til å gjøre det samme :-)

 10. åh vad fina maneterna är, blev totalt kär. :) kan man beställa från pinpoint till danmark eller vet du nån annanstans man kan beställa dem?

 11. æ fulgte bloggen din hyppig førr 2 år sia, men den har desverre gådd i glømmeboka. Heilt tel æ fant den igjen idag, og æ må bare si: Fyfaen du ser bra ut!! Du har jo tatt av dæ MYE!! Æ e heilt sjokkert.. Elske at bloggen e like fargefull som den va før, syns det e fantastisk! Stå på Ina:D

Kommentarer deaktivert.