Home » Interiør » 08042016

08042016

Huhei, her tømmes det! For et par dager siden overtok Rannei Christine to CD-hyller, sofaen og stuebordet vårt. Se så tomt det er i stua vår nå, da!:
IMG_5055
Hun overtok dessuten også vitrineskapet vårt, som sto igjen etter de vi kjøpte leiligheten av, og som jeg faktisk sto der allerede da de flyttet inn. Det pleide å stå i hjørnet ved døra til gangen der, og nå er det riktig så tomt uten det, gitt!:
IMG_5089
Idag startet jeg så smått på nedpakkingen av saker og ting fra kjøkkenet. Alle Mummikoppene, for eksempel! De ble varsomt pakket og polstret, med papir, bobleplast og tykke bommulskluter rundt, samt med et tykt ullpledd på toppen til slutt, og en god bunke kopphåndklær i bunnen. Alt for å sikre at ikke noen av dem går i stykker under flyttingen, må vite! Å pakke ned knusbare ting er forresten skikkelig kjedelig, hoho!:
IMG_5066
I tillegg begynte jeg å pakke ned saker og ting fra kjøkkenskuffene, og i kjøkkenskapene. Etterhvert som jeg pakket ut, vasket jeg grundig, og lot kun de mest nødvendige tingene stå igjen, sammen med ting jeg vet vi får bruk for fram til vi flytter. Det blir så merkelig tomt og fremmed, så fort det aller meste forsvinner ned i pappesker:
Untitled-1

Ellers har jeg brukt fredagen, som forøvrig har vært en fridag, på å slappe av, høre på musikk, vaske tøy og se på nett-TV. Ganske kjekt, i grunn!

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. Heihå! Så spanande med flytting. Ser ut som de er kome godt igang no då, men fy så mykje jobb det er. Me er midt i flyttekaos, då me nettopp fekk vite at mannen har fått stipendiatstilling ved NMBU – og han startar i mai..! Cray cray :P

  2. Åh, lykke til med resten av pakkingen! Det kan være så utrolig energikrevende at det er latterlig, men er jo såklart fryktelig deilig når man har fått flyttet og pakket ut og kommet seg til rette igjen ^^

  3. Hej Ina :)

    Kul att ni ska flytta, ser fram emot att få nya stället.. Jag har en fråga ang sista bilden i detta inlägg, vill du att jag frågar det någon annan stans än här i kommentarerna?

Kommentarer deaktivert.