Home » Hverdagsblogg » 08012013

08012013

Før jobb igår formiddag møtte jeg Ine på Stockfleths for kaffi og en matbit:
IMG_8234

Ine og jeg har lest hverandres blogger en god stund, støtt på hverandre et par ganger her og der, og lenge hatt planer om å ta en kopp kaffi ilag. Det har liksom bare aldri passet seg sånn, men igår fikk  vi det endelig til!
IMG_8253

Ine fikk giftering på fingeren i sommer, og i magen hennes vokser det en liten baby, pluss at hun har mange andre spennende jern i ilden dette året. To kopper kaffi på meg, og prat om en spennende framtid, interesser og jobb. Å la skravla gå ved vinduet på kafeen var veldig koselig!:
IMG_8245

Ine var like vakker som alltid:
IMG_8263

Og før vi skilte lag etter en koselig deit, måtte jeg bare forevige de knalltøffe skoene hennes!:
IMG_8265

Translation:
Yesterday I had lunch and coffee with Ine from the blog koffeine! We’ve been reading each others blog for quite some time, and finally we managed to get together for a lunch. It was very nice!

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. Det var veldig koselig at vi endelig fikk til den kaffedeiten! Og veldig fine bilder, som alltid :) Håper onsdagen din er bra!

    1. Ja, virkelig! :-D Må ikke bli lenge til neste gang, enda du/dere får nok av ting å holde på med framover nå:-D Tusen takk! Onsdagen er fin; straks blir det middag ute med Åsmund, etterfulgt av kino! Håper deres onsdag også er bra, noe jeg regner med ;-)!

  2. Så morsomt at dere møttes, ettersom jeg er fast leser av begges blogger! Virker som flotte jenter begge to, så kan tenke meg at dere hadde det fint i lag :-)

Kommentarer deaktivert.