Home » Hverdagsblogg » 07102012

07102012

Jobbhelg ble avrundet med søndag på Grünerløkka sammen med Åsmund. Mørk kokoskakao og ullskjerf i den kjølige høstlufta, mens vi jaktet på loppeskatter på bruktmarkedet på Birkelunden. Skattene uteble, men vi koste oss allikevel mens vi vandret ned til Jernbanetorget for å ta t-banen hjem igjen. Varm grønnsakssuppe og nylaget eplekake sto for tur hjemme, med film på TV-skjermen og te i koppen, i sofaen.

Translation:
Sunday Åsmund and I went to the flea market at Birkelunden, made an apple cake and enjoyed the autumn

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. Så fin du er, den nye hårfargen er så tøff! :)
  Så på de tivolilampene jeg også, så søte, pastellskjermer!!!

   1. Ja, gjett a!!!
    De lampene fikk man for noen hundrelapper for noen år tilbake, men etter at “interiørbloggetrendnissene” begynte å vise dem fram, så gikk prisen i været!!!

 2. Hei! Fant bloggen din nylig og har gått gjennom litt av arkivet nå, ville bare legge igjen en kommentar og si at alle de vakre fargene har gjort meg i skikkelig godt humør :)

 3. Jeg vet ikke hvorfor, men det første bildet av deg her, det hvor du står foran trærne, fikk meg til å tenke at du ville vært et fint mummikopp motiv. Tror det var alle de flotte fargene.
  Jeg digger jakka di, btw. Skikkelig stilig.

 4. Cocoa on the gogo<3 Jeg elsker loppemarkeder, man vet aldri når skattene dukker opp :-)

 5. Så fint å se at høstfargene har inntatt Oslo! Her i Paris er det fortsatt ganske grønt, nemlig. Føles litt rart, haha. Så fine detaljbilder fra markedet! Globuser og lommeur! Åååh <3
  Du og den trench coat'en må være skapt for hverandre, forresten.
  God onsdag!

  1. Åi, det skjønner jeg godt! Så Paris nå er litt som Oslo i august, sånn ca? Skjønner det føles litt rart ja. Tusen takk! <3 Ha en flott uke Synnefine!

Kommentarer deaktivert.