Home » Hverdagsblogg » 07062014

07062014

IMG_0687

God lørdagskveld, og pinseaften, i stua!
Fredag, altså igår, ble Ane med meg hjem etter jobb. Vi spiste middag og kosa oss med TV-titting, og hun overnattet på gjestemadrassen da det ble leggetid. I morges sto vi litt ekstra tidlig opp, og stelte i stand lørdagsfrokost i form av muffins fra Espresso House, iskaffi og kjøpelimonade til oss alle tre. Hoho! Halv ti i morges var Ane og jeg allerede ute av døra, og på vei til sentrum. Jeg for å jobbe, Ane for å pakke siste rest og jobbe kveldsskift. I morgen ettermiddag setter hun seg nemlig på flyet til New Zealand! Der blir hun værende med ei venninne i tre uker, og jeg kjenner at jeg savner henne litt allerede. Buhu!

Arbeidsuka har gått strålende, forresten! Jeg kjenner jeg er fysisk kjempesliten etter å ha jobbet så mye, og vært så mye sosial på fritida, men det kjennes mest av alt veldig godt. Men, nå skal det bli nydelig med fri både i morgen og på mandag, og jeg gleder meg over at værvarselet lover både sol og varme! I kveld slapper Åsmund, Apo-pus og jeg av på sofaen, og jeg kjenner skuldrene senke seg sakte, men sikkert. Det kjennes virkelig nydelig!

DSCF3400

Hvordan har uka deres vært? Håper dere har en bra pinsehelg!

(PS: Vinneren av Pinpointgavekortet ble Hedda!! Du er kontaktet på e-post, din heldiggris! Takk til dere alle som deltok, forresten. Superstas at det var så mange av dere som ville være med!)

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. Så koselig ! :D God tur til Ane ;D Uken har vært full av planer med venner :) I dag var det Parkrock her i Elverum, et arrangement hvert år med forskjellige band som spiller musikk av den litt hardere typen ^^ Tilbrakt dagen der i dag og i morgen blir vel den eneste dagen som blir litt roligere. Var forresten på kino i går og anbefaler A Million Ways to Die in the West ! Den var utrolig morsom og hovedrollen og filmen er laget av han som har laget blant annet Family Guy :D

    1. Iiih, ja! Høres ut som du har hatt en bra dag og uke! Du får kose deg med en rolig dag i marra, hoho! Takk for filmtips. Hadde vært koselig å gå på kino igjen snart!

Kommentarer deaktivert.