Home » Hverdagsblogg » 07052014

07052014

Jeg starter dagen min med en kopp granateplete og radio foran dataen. Det er så deilig å ha kommet inn i en rutine hvor jeg står opp klokka åtte hver morgen, selv om jeg egentlig kunne ha sovet lenge, lenge. Det føles som om jeg får sååå mye mer ut av dagen, og jeg har uansett de seinere åra funnet ut at jeg nok er en morgenperson. Da er det nydelig å bruke formiddagen på hyggelige ting, i og med at jeg jobber mye sene ettermiddager og kvelder. Som for eksempel blogging!:
DSCF2935

Ute er det kaldt, vind, yr og regn fra en grå Oslohimmel. Skikkelig lite fristende å gå ut idag, men må man, så må man! Sett på den positive siden, hadde alt som spirer og gror ute godt av litt vann, så jeg skal vel ikke klage. Se så herlig det er med alle de nesten selvlysende bjørkene, med  lysegrønne blader på utsiden av vinduet. Det hjelper skikkelig på når været er grått!:
DSCF2942

Dessuten har jeg pyntet håret med blomster, og kledd meg i varm strikkejakke for ikke å fryse. En god blanding av fint og praktisk! Etter litt mer te, litt mer radiolytting og litt mer mys her inne i varmen, går jeg ut i maiformiddagen, og møter Ane i senrum, for litt kafékos før jobb.
DSCF2946

Er dere forresten interesserte i at jeg setter i gang en spørsmålsrunde igjen i kveld? Ha en fin onsdag!

Alle bilder i dette innlegget er fotografert med Fujifilm FinePix X10

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. Kos deg masse i dag :D Her i Elverum snør det faktisk ! Liker snø bedre enn regn da for blir ikke våt ^^ Fine blomster og du er alltid fin som vanlig ! Trosser snøværet og skal treffe en venninne selv :D Start gjerne med spørsmålsrunde !

    1. Takk! Åisann! Jeg vil mye heller ha regn nå, enn snø, hoho. Bra du er fornøyd med det som kommer ned fra himmelen uansett, hehe! Tusen takk for ros. Du får kose deg masse med din venninne idag! Takk for tilbakemelding angående spørsmålsrunde også. Om flere er gira, fikser jeg det i kveld. Yay!

  2. Det å stå opp tidlig om morgen er også en vane jeg har planer om å ta tilbake, elsker å se hvordan resten av verden våkner opp og ikke minst alt man får gjort :D

  3. Found your blog through Dainty Squid. Love the layout and your photos look so colorful and cute but the translate menu you have does not have english as an option for some reason -everything else except it. Would love to be able to follow along!

    1. Hi Holly, and welcome! I’m so happy to hear that you like my blog! Thank you so much! Well, I thought that at first also, and turns out English is the first language listed arter pressing the menu. See if you can find it that way (I did). If not, I’ll look in to it. Hope it works!

  4. For en fin start på dagen! Te med granateple er supergodt, og jeg elsker den intense grønnfargen på nye blader om våren!

  5. Så koselig! Jeg er veldig enig med deg av at man får mye mer ut av dagen av å stå opp litt tidlig, hihi ^^

Kommentarer deaktivert.