Home » Hverdagsblogg » 07042014

07042014

Untitled-1

Mandag morgen, og jeg er klar for arbeidsuka! Med kaffi i hattifnattkoppen, som naturligvis matcher dagens antrekk, er jeg straks fit for fight. Idag står jobb og styrketrening på planen, og selv om været er skikkelig grått og trist ute idag, har jeg troa på at dette blir en bra våruke! De små fuglene som kvitrer så lystig utenfor vinduet gjør at jeg ikke kan annet en å smile, glede meg over årstiden, det milde været og lyset. Er dere ikke enige:-)? Ha en strålende mandag, fininger!

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. antrekket ditt og koppen gleder like mye som “snart vår” også gjør det :)) Herlig!! Men først påske, og inspirert av deg, har jeg tatt inn litt farge i heimen :)) Ha en finfin dag!!!!

    1. For en hyggelig kommentar :-)! Tusen takk! Også så fint at jeg har kunnet inspirere til litt mer farge i hverdagen. Takk for det! Ja, påske, hurra! Gleder meg veldig til påske!

    1. Hihi, takk! Kjøpte den på Gudrun Sjöden i august (?) i fjor :) Tror ikke du finner den der nå, dessverre :(

  2. Det har vært strålende sol i dag også :D Håper det holder seg slik fremover! Sender finværet videre ;) Liker antrekket ditt og selvfølgelig koppen som jeg har selv ;3

    1. Heldige deg! Takk, hadde vært fint om det kom hit i marra, for da har jeg fri:-)! Idag regner det, men det gjør ikke noe, for jeg jobber hele dagen uansett:-) Tusen takk for det:-)!

Kommentarer deaktivert.