Home » Hverdagsblogg » 070415

070415

IMG_8785 IMG_8794
Tilbake til hverdagen, tilbake i Oslo. Igår fikk jeg vært på kaffibesøk hos mormor og bestefar, og mormor og jeg spaserte en tur i sentrum i finværet. Etter middag hjemme hos mamma og pappa, kjørte pappa Åsmund og meg til bussen, og vi suste avsted til Oslo. Vi fikk pakket ut all påskeferiebagasje igår kveld, og jeg har fått skrevet en liste med praktiske saker og ting som skal gjøres her hjemme denne uka (som å rydde bort påskepynten, buhu!). Idag er det tilbake på jobb, og fullt opp med trening og ukeshandling etter jobb. Det er alltid litt vanskelig å komme inn i rutiner igjen etter ferie, men det skal bli godt også!

Hva gjorde dere i påska da? Håper den har vært strålende!

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. Jeg har faktisk vært i Oslo ! Vi har hatt ukes-lan med nintendo 64, og jeg og min kjære har både jobba og gått på Inferno Festivalen sammen ^^

 2. Å, jeg skulle gjerne hatt ei uke til med påskefri! Men hverdag er også bra. Og hei, kan vi ikke treffes snart?

  1. Takk! Kommer ikke så godt fram på bildet, men det er bringebær, hehe! Den er fra IKEA ganske nylig. De hadde med pære åå også!

 3. Gjort litt av hvert denne påska, gitt! Men det viktigste var selveste påskeaften, og den ble super! Wiho! :D Ellers har det vært deilig med jobbfri, tid til alt og ingenting <3 I dag har det både vært slitsomt og koselig å komme tilbake på jobb, men det er vel sånn det skal være? c:

 4. Jeg kost meg med oppussing av et gammelt og slitt kjøkken, hvit med blåturkis detaljer ^^ Og gått lange turer i påskesola :) Men i morgen er på igjen med studier og jobb, men som du sa skal bli godt å komme inni rutiner igjen :)

  1. Å, oppussing! Så moro! Ble det bra? Høres ut som du har kost deg (hurra for bra påskevær!), og lykke til tilbake i hverdagen! Ha en fin uke!

 5. Jeg på fotosafari med en kompis som jeg ikke ser så ofte i påsken og jeg dro en liten tur på fjellet med litt av familien (:

 6. Er det plass på pulten der til å jobbe? Jeg synes sånne pulter med masse ting på ser så koselige ut, men selv er jeg nødt til å rydde bort absolutt alt som ikke er i bruk før jeg klarer å konsentrere meg.

  1. Jeg bruker ikke pulten der noe særlig lengre, etter at jeg “flyttet inn” på datarommet til Åsmund! Men joda, det gikk helt fint, det! Men skjønner hva du mener. Det kommer jo an på hva en skal gjøre der. For min del var/er det tegning eller data, og det tar ikke så mye plass.

Kommentarer deaktivert.