Home » Hverdagsblogg » 07032014

07032014

Åsmund har en typisk 9-5 jobb (dvs, han drar hjemmefra klokka 08, og er hjemme igjen 18), mandag til fredag, og helgene er liksom litt hellige for oss. Vi pleier å ha fri sammen både lørdager og søndager, og nyter å være sammen hele dagen disse fridagene. Men! Igår var det litt annerledes. Igår avspaserte Åsmund hele fredagen, etter masse overtidsarbeid i det siste, og vi hadde bestemt oss for å ha en skikkelig kosedag sammen. Jeg skal nemlig på jobb idag, og hadde også gårsdagen fri. Oslo har ikke bydd på så veldig bra vær til nå i år, og vi har såvidt sett noe til sola (bokstavelig talt, faktisk! Men idag stråler den, hurraaaa!!). Derfor drømte vi stort om en fridag med sol og litt ordentlig vårstemning, men våknet dessverre opp til sterk isvind og regn sidelengs, haha! Sta som vi er bestemte vi oss for at møkkaværet ikke skulle få ødelegge for oss, og dro allikevel ut i Oslofredagen!

Første stopp ble Uff Underground, hvor vi jaktet på bruktskatter:
IMG_3979

Jeg fant en superkul og supergrell åttitallsjakke, og et seleskjørt. Åsmund fant seg en kul blazer! Og vi fikk vært innom en asiatisk butikk og handlet masse god tofu, som skal få bli herlige retter:
IMG_4039

Vi trikket til Grünerløkka, og fikk oss et vindusbord på Villa Paradiso. Der var det full fredagsstemning!:
IMG_3983

Vi spiste nydelig lunsjmiddag i form av fantastisk pizza:
IMG_4005

Med nyyydelig drikke til!:
IMG_3988

Pizzaen min hadde forskjellige oster, valnøtter, olivenolje og fiken på seg. Steika god!!:
IMG_3996

Åsmunds var mes spinat, ost av forskjellige slag og noe han mente var krydret pølse. Visstnok herlig!:
IMG_4013

Desserten tok vi på kafé, med utsikt over regntunge Schous Plass:
IMG_4035

Obligatorisk selfie av oss på kafé, hoho!:
oss
Gulrotkake og kaffi, samt myke kyss og artige samtaler:
IMG_4023

IMG_4030

Mette og fornøyde vendte vi hjem, og tok en rolig kveld i heimen. Åja, vi var forresten en svipptur innom Lush på vei hjem, for å hilse på fine folk og å kjøpe med en liten flaske med den geniale tørrsjampoen No Drought! Den har kommet i liten flaske just nå, og passer perfekt i veska. Supert! Her er en litt nærmere titt på innkjøpene også, forresten:-)
IMG_4044

Gratulerer med kvinnedagen idag! Dere er flotte alle som én, husk det! Hipp, hipp, hipp!

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. Det er så flott at du har fått mye bloggmotivasjon (virker det som iallefall)! :-)

 2. Så fine dere er :D <3 Virket som en super dag ! Fortsatt god helg ;D

 3. Gratulere med dagen Kjære Ina og Tusen takk!:)

  Aww, jeg synes det er så koselig å lese om de forskjellige stedene du og dere drar til. Det gir inspirasjon og for våres del gir det flere steder å besøke når vi drar på Oslo besøk!:)
  Selv om jeg er fra Lillestrøm og Thomas fra Blaker, å vi har vært mye i Oslo, så er det likevel massevis av steder vi ikke har besøkt. Derfor synes jeg det er så fint å få se bilder og lese stedsnavn og se via deg, deres hyggelige turer rundt om. Hurra for det!:)

  Jeg gleder meg til våren kommer skikkelig, til blomster spirene komme opp av bakken, til å se knoppene på trærne springe ut! Jeg hører at den er på vei, når elven fosser mer enn den gjør om vinteren, da de ” demningene” løses opp. Da skjønner jeg at våren er på vei :). I tillegg har jeg fått høre fuglene kvitre når jeg har våknet om morgenen et par dager den siste uken, det gir meg sommerfugler i magen, for da vet jeg at det ihvertfall ikke er lenge igjen!:) Hurraaa !:D

  Fine innkjøp – Kos dere videre i helgen!:) Klem

  1. Tror dere hadde likt dere på Villa Paradiso altså. Supergod mat, og trivelig sted! Dere får sette det på lista for neste Oslobesøk:-) Åh, det er så herlig, som du skriver, nå som en så godt merker at våren er på vei! Eller, den er vel strengt tatt her allerede:-D Fuglekvitrning er så koselig, og hjelper skikkelig på humøret! Håper dere har hatt en flott helg! Klem!

 4. Å, pizza! Fikk kjempelyst på x) Eg visste ikkje at Lush hadde ein tørrsjampo. Korleis er han for dei med mørkt hår? Prøvde ein tørrsjampo fra Define ein gong, men det såg ut som om eg hadde grå ettervekst av han. Ikkje veldig fresht.

  God kvinnedag igår! Synst det er kjempeflott at så mange gjekk i tog i år! Nei til reservasjonsrett! :)

  1. Hoho, mmm, pizza!! Joda, det har vi vettu. Den er veldig god! Jeg har ikke erfaring med andre tørrsjampoer fra før av, men jeg har fått masse tilbakemeldinger fra fornøyde kunder, med alle hårfarger, som sier den ikke gjør håret grått. Jeg har brukt den i både blondt, rødt, rosa og blått hår, og er veldig fornøyd:-) En må bare sørge for å gre/massere den godt inn, så unngår en gråskjær:-) Takk det samme til deg! Ja, jeg ble helt rørt av å se at så mange gikk i tog! Toget gikk forbi vinduet på jobb, så jeg fikk stått og beundret det :-) Så enig!

   1. Då skal eg definitivt prøve ut den tørrsjampoen! :) Flott at folk viser engasjement, hadde eg vore i Norge, hadde eg og gått i tog i går :)

Kommentarer deaktivert.