Home » Hverdagsblogg » 07012016

07012016

IMG_0903
Bilde fra bloggarkivet, januar 2015
Denne første uka i dette nye året, har gått helt i hundre, og jeg er nok ikke aleine om å føle det sånn! Tilbake på jobb, treffe venner, mye som skal ordnes og fikses, og som vanlig strekker ikke tida heeeelt til. Sånn er det hvert år, hoho! Men! I morgen har jeg fri (når dette innlegget postes er jeg på jobb, nemlig!), og da står avslapping + husarbeid + bloggjobb på planen, og jeg kjenner jeg gleder meg skikkelig! Jeg har skrevet et liste med blogginnlegg som skal skrives og bilder som skal knipses til da, og jeg krysser fingrene for at det blir en riktig så flittig dag.

Hvordan er det med dere, da? Har dere kommet dere tilbake til hverdagen etter jul- og nyttårsfeiring, og har mange ting å henge fingrene i? Rop forresten gjerne ut om dere har tips til fine podcaster! Jeg trenger noe å høre på mens jeg bloggjobber, nemlig :-)! Takk!

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. Her har det vært litt av begge deler, full fres fram til lillejulaften og mystisk rolig etterpå.
  Tok avspasering fra jobb i jula, jobbet litt i slutten av romjula, og skal ikke tilbake på båtjobben før den 18.! Det har vært mye stormer og dårlig sjø da, så har ingen dårlig samvittighet for å ha tatt ut noen fridager.
  Håper du får en fin og avslappende fridag! :-)

  1. Perfekt timing med avspasering nå, med det været! Det er vel ikke noe særlig å være på sjøen da (i alle fall ikke for meg, som blir veldig sjøsyk). Nyyyt fridagene maksimalt! Det er så deilig, hoho!

 2. Altså, hverdagsbildene dine er så intenst fine.
  Jeg synes forresten at Marc Marons podcast WTF er veldig bra – han er en avdanket komiker som sitter i garasjen sin og intervjuer en masse spennende folk, hoho.
  Håper du får ei strålende helg, min kjære venn! <3

 3. Sånn har jeg også hatt det denne første uka… Fikseordnegjøreunnauke. I morgen begynner jeg på min nye praksisplass, og da faller vel etter hvert noen rutiner på plass.

  Podcasttips kommer jeg gjerne med, for jeg elsker podcast!
  Så:
  – Women Of The Hour
  – Death, Sex & Money
  – Tusvik & Tønne
  – Flora & Frida
  – Mariell og Sara
  – Drivet (noen favoritter: Nour el-Refai og Nina Åkestam)
  – Sommar och Vinter i P1 (noen favoritter: Sanna Lundell, Seinabo Sey, Hans Rosling, Karin “Kakan” Hermansson, Elsa Billgren, Maria Sveland, Lisa Nilsson, Athena Farrokhzad, Terese Cristiansson, Nilla Fischer, Agnes Wold, Liv Strömquist, Anja Persson, Shima Niavarani, Maxida Märak, Zara Larsson, Anna Mannheimer och Peter Apelgren, Po Tidholm, Linda Pira)
  – Serial
  – En varg sökar sin pod
  – This American Life

  Håper noe kan falle i smak!

Kommentarer deaktivert.