Home » Lush » 06032012

06032012

Dagen min startet i nyinnkjøpt Lushjobbantrekk ilag med en kopp kaffi samt frokost, mens Radioresepsjonen fjaset ivei på radioen. Lat og langsom frokost er herlig! Deretter tok jeg beina fatt, og trasket de 3,5 kilometerene ned til sentrum. På tross av fem plussgrader, var det en ufattelig spiggen vind, og da jeg omsider ankom Lush var jeg mer eller mindre frossen. Tommel opp for varm drikke og varmt butikklokale! Arbeidsdagen gikk unna som en lek, og i morgen venter fridag med venninnekos, jippi!

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. Jeg har også fri i morgen! Jeg var forresten innom Lush i forrige uke-men hadde så dårlig tid :/ Fikk ikke kjøpt noe… Når jeg er på Lush må jeg liksom bare gå og lukte. For jeg synes det lukter så godt der! :D Ha en fin dag i morgen da!

    1. Ja, det er det! Kunne ikke ha brukt fargede linser. Men, fargene er jo forsterket endel på bildet for å få dem fram i gif-fila :-)

 2. Bestilte masse varer fra lush nå ikveld, for rundt tusen kroner. Ååååh jeg elsker lush!!
  Farlig gode lukter <3

 3. Tre favoritter i ett innlegg, nemlig: deg, fargen gul og radioresepsjonen :)
  Du er min favoritt blogger, gul er favoritt fargen og RR er en favoritt å ha på ørene mens jeg er på jobb, eller ellers :)

  Må også si du er såå pen og inspirerende! Rett og slett ett forbilde!!

 4. Åååh, så fin du var med gul sminke og den pene toppen!
  Dumt med frysevær.. ser skikkelig fram til våren!

 5. Så fin sminke og dottet antrekk.. Har en tunika som er nesten lik.. En i svart med hvite og en i rød med svarte prikker :) kjempe fint!
  Ha en super dag! :D

 6. Herlig bilde! Håper fridagen din blir superfin :) Jeg har akkurat gått en lang tur sammen med en god venninne, løst litt verdensproblemer og ledd masse. Flott start på dagen. Klem fra Anette :)

 7. Jeg har alltid hatt lyst på en gul øyenskygge, og du er beviset på at gul øyenskygge kan se bra ut :D
  Ha en fantastisk dag!

 8. Digger sminken ;) Hilsen en sminkeglad fjompenisse fra Kilsund. (kanskje du vet hvor det er-ikke så langt fra vakre Risør)

Kommentarer deaktivert.