Home » Bryllup » Hverdagsblogg » 05042014

05042014

IMG_5244

Lørdagen bruker Åsmund og jeg på å spise italiensk iskrem (tropisk på meg, og bringebær på ham) og drikke fantastisk kaffi, samt en Chinotto på deling, på Dolce Vita. Vi var også innom Moods of Norway, og fant det perfekte bryllupantrekket til Åsmund! Fantastisk mørkeblå dress, lyseblå skjorte, lyseblågrønn (eh?) sløyfe og knallkule spisse pensko. Åh! Vi fikk dem til å holde det hele av for oss ut mai, så vi får spart opp penger til alt sammen. Jeg ble helt mo i knærne av å se ham oppdresset i den finstasen altså, og gleder meg masse til jeg kan vise dere det! Resten av fridagen vår tilbringer vi på sammenkrøllet på sofaen med filmer på tv, pizza, godteri og masse kos. Perfekt! Håper dere har en bra lørdag!

IMG_5257

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. Haha, leste knallgule spisse sko, så måtte lese en gang til da jeg så de var brune! Men det hørtes ut som en fantastisk lørdag :D Gleder meg til vi får se dressen! :D

  1. Haha! Den modellen finnes faktisk i knallgult også, lol! Jippi, så koselig å høre :) God lørdag!

 2. Haha, eg og leste “knallgule spisse pensko” og tenkte at det kom til å sjå noko merkeleg ut saman med ein mørkeblå dress, og at du som ellers har veldig god smak kanskje hadde bomma litt der. Bra eg leste feil trur eg! :)
  God helg til deg og Åsmund!

  1. Haha, er visst mange som leser knallgule, ja! De fantes i knallgult også, men det hadde nok vært litt heftig for Åsmund :P hehe! Takk:D God helg!!

 3. Jeg leste også knallgule pensko xD Gleder meg til å se antrekket! Ha en fortsatt fin helg :D

  1. ;—)))! Så bra! Gleder meg til å se det på ham på den store dagen, for å si det sånn! Hoho! Takk det samme til deg:-D

 4. Høres ut som en herlig lørdag! Min lørdag var en innledelse en friuke, som også var ganske herlig :-)

 5. Så utrolig spennende og gøy at Åsmund sitt antrekk er i boks! :-D Gleder meg til å se hvordan sluttresultatet ser ut, så skoene du la ut på instagram og de var smashing :-)

  1. Ja! Vi er så fornøyde med at det er i boks, så er det en mindre ting å tenke på. Gleder meg veldig til å se ham i finstasen igjen, hoho! Skoa er utrolig kule :-D Absolutt et bra valg, spør du meg!

 6. Ååh, gleder meg sånn til å sjå! :D Synes det er litt rart at eg gleder meg sånn til noen fremmede sitt bryllup, men eg gjør virkelig det. Trur det blir heilt fantastisk fint! :D

  1. Hihi, så utrolig koselig å høre! Jeg gleder meg enormt mye selv, og er så spent på å dele mer med dere! :D

Kommentarer deaktivert.