Home » Hverdagsblogg » 04102012

04102012

Svever fortsatt litt etter lørdagens fantastiske opplevelse, og de siste dagene har vært en mikstur av jobbing og dagdrømming. Fint begge delene, i grunn! Søndagstur i nydelige høstfarger og sol i Østmarka, og tirsdag før jobb møtte jeg Ane over en veggisburgerlunsj på Mono mens regnet høljet ned utenfor. Pratet om livet og kjærlighet, kjøpte oss en ta-med-kaffi på Kaffebrenneriet, og småsjåppet litt før vi skilte lag, og arbeidsdagen min begynte. Har dere en bra uke? :-)

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. Så koselig med middagsdate på Mono! Husker såvidt at burgeren er veldig godt der;) Finfine bilder fina!

  1. Hehe, vi spiste typ 11:30, så det var nok mer lunsj enn middag! Ja, linseburgeren er meget god! :> Takk!

 2. Fine Ina! Har ikke kommentert på en stund fordi verden er helvete om dagen.. Men jeg er her ute og følger med :)

 3. Så fine bilder. :) Jeg har hatt en fantastisk fin uke på miniferie. Alt for få dager som gikk alt for fort. Var kjempegøy å møte deg på pinpoint, stortrives med det nye piercing smykket. :)

 4. Har hatt en veldig slitsom uke, med mye trening og slit på rekruttskolen. Men skal det være så skal det være :-)

 5. Tips til deg om en dame fra Risør som prøver og sanke stemmer til en drømme opplevelse med ditt store forbilde Hellstrøm, stem i vei:)

 6. Åå, kaffe fra kaffebrenneriet savner jeg! Og kan ikke klage på uka her jeg heller, har endatil kommet meg ut og på kafé sammen en gammel venninde fra studietiden :-) utrolig hvor godt det er å møte folk man ikke har sett på flere år, men som man prater med som om man fortsatt har daglig kontakt :) det og strålende sol til å lyse opp de fine fargene som naturen nå kler seg i er helt fantastisk :)
  Og jeg skjønner godt at du lever i skyene etter helgens møte, jeg hadde gjort det samme om jeg hadde møtt janove Ottesen ;)

  1. Høres supert ut! Høsten er så knallfin i de fine fargene og den friske lufta. Føles som en helt annen verden!

Kommentarer deaktivert.