Home » Hverdagsblogg » 04062015

04062015

IMG_7133
To netter på rad har jeg hatt skikkelig innholdsrike og realistiske drømmer om natta, og når jeg våkner om morgenen, føles det nesten ikke som at jeg har sovet i det hele tatt. Ikke at jeg er trøtt/ikke utsovet, men at jeg liksom ikke har fått hvilt hodet. Gir det noen mening? Føler hodet er ekstra fullt av alt mulig av tanker disse dagene, for det er så mye spennende som skal skje framover! Flere enn meg som har det sånn, eller?

Uansett. Dagen idag ser ut som dette:
– Noen småærender før jobb (fikk ikke gjort dem igår, da bussen ble så forsinka)
– Jobbjobbjobb
– Middag med Åsmund, Ane og kjæresten Fredrik etterpå! Åh, jeg gleder meg så!

Kort og greit. Enn dere? Hva er deres planer for dagen? Husk forresten å stille spørsmål til spørsmålsrunden (klikk her)! Det er moro om det kommer inn litt flere spørsmål, og det er så hyggelig å føle at jeg “prater litt med dere”, og ikke bare skriver for meg selv her inne, hehe! Ha en finfin dag!

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. Kjenner til følelsen! Bruke hele natta på å løse rare problemstillinger – det er en underlig måte å starte dagen på. For tiden er det eksamen som opptar meg – prediktabilitet av vær og klima. Og vulkaner.

  1. Haha, huff! Da tenker jeg du følte deg mentalt sliten da du våknet? Vulkaner! Så spennende! Lykke til med innspurten!

 2. Huff ja, har noen perioder hvor hodet arbeider konstant – og det er litt slitsomt egentlig. Som du sier føles det ut som man ikke sover “ordentlig”! Her er det en rolig torsdag på sofaen :)

  1. Ja, ikke sant! Det er ganske slitsomt, hoho! Håper du har hatt en finfin dag på sofaen (det høres i grunn ikke dumt ut!). God (nesten) helg!

 3. Kjenner så til det med at hodet ikke får hvile når man drømmer! Har alltid hatt det sånn, bare at jeg flere ganger har våknet opp sliten fordi det har skjedd så mye i drømmen. Misliker å drømme nettopp på grunn av dette :P
  Planen for i dag (5. Juni siden etter midnatt) er å overraske en venninne med hjemmebakte cookies :D

  1. Ja, enig!! Det er så rart. Noen netter kan, i alle fall jeg, en drømme ting en husker, men allikevel være uthvilt om morgenen. Men, noen netter kan en ha drømmer hvor en våkner opp og har null energi, fordi en har holdt på med så mye styr i drømmen! Haha, det er så merkelig! Jeg elsker drømmer, men noen ganger kan det være slitsomt, hvis de er veldig styrete. Åhhh, det høres ut som en skikkelig bra plan! For en heldig venninne du har!

Kommentarer deaktivert.