Home » Hverdagsblogg » 04032016

04032016

IMG_3450

Arrrg, det er så spennende tider nå, folkens!
Jeg har så mye jeg har lyst til å dele med dere, men som jeg ikke helt kan fortelle enda, og det fyller hodet mitt helt om dagen. Jeg klarer nesten ikke konsentrere meg om jobb, blogg eller sosialisering i det hele tatt, merker jeg. Magen er full av sommerfugler, og skuldrene er heist til godt oppunder ørene, takket være litt mer spenning og stress enn jeg er vant til. Det blir en hektisk tid fram til påske, og selv om jeg skal prøve veldig hardt å få oppdatert her inne minst én gang om dagen, kan jeg allikevel ikke love noe. Jeg håper allikevel dere klikker dere innom her, kommenterer og kommer med tilbakemeldinger som vanlig, selv om det kanskje blir litt tørke her. På forhånd tusen takk, dere er fine!

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. Ååh, nå er jeg spent på hva som foregår! Du trenger absolutt ikke bekymre deg for antall oppdateringer, jeg tror vi alle forstår :-)

    1. Tusen takk, Marie!! Det er godt å føle at jeg “har dere med meg”, hvis det går an å si? Jeg gleder meg veldig til å fortelle også!!

  2. Er det lov å gjette? Umiddelbart tenkte jeg at dere har kjøpt hus i Risør :D Spennende er det uansett, blir så nysgjerrig av sånt ^^

  3. Åh, dette hørtes jo veldig spennende ut da :) !! Gleder meg til du kan fortelle mer!
    Og vi skjønner det der med oppdateringer hver dag da (du som ellers alltid er så flink) :)

Skriv en kommentar