Home » Hverdagsblogg » 03062015

03062015

God morgen! Formiddag! Onsdag! Sola skinner, og det er meldt om temperaturer over 15 varmegrader. Yess & hurra!:
mewkid_juni_2015
I vinduskarmen på datarommet har jeg en bukett Veronica i et norgesglass. Friske blomster gjør meg så glad!:
IMG_7227-2
Og i anledning varmegrader+juni, har jeg kledd meg i sommerkjole denne onsdagen. Har lengtet etter sommerklær!:
IMG_7203
Nå, før jobb, drikker jeg grønn te med fersken, hører på musikk og gjør klart litt småtterier til turen kommende søndag. Jeg var så heldig å få noen fargeblyanter av ei god venninne her om dagen, og jeg tenkte at de godt kan få bli med på tur. Samt tegneblokka med Gudrun Sjödén-tegning på framsiden. Det finfine været gir meg inspirasjon og tegnelyst, nemlig! Hoho!:
IMG_7245

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. Høres herlig ut med sol og tempraturerer over 15 grader. Her i trønderlagen er det under 10 grader og iskaldt, måte skru opp varmen et hakk.

    1. Æsjda! Nei, en skal ikke egentlig klage på været, men altså. Nå må det bare bli ordentlig sommer snart, altså! Håper dere får litt varmere vær snart også!

  2. Dette innlegget muntra meg virkelig opp, alle fargene og tingene, virkelig herlig! Det er viktig å finne gledene i de “små” tingene, (har hatt en litt vanskelig mai, som har resultert i få kommentarer fra meg, men jeg er innom her hver dag), så slike innlegg setter jeg virkelig stor pris på, tusen takk til deg! :-)

    1. Marit <3 Tusen takk, og jeg er så glad for å kunne hjelpe på grått humør! Jeg håper juni blir veldig mye bedre for deg! Takk for kommentar(er) og for at du leser! Klem til deg!

  3. Det siste bildet var så sykt fint! Og dere i Oslo får ikke lov å klage på været ;) Se på værmeldingen fremover i Oslo kontra i Bergen :(

    1. Tuuuuusen takk! Hehe, nei, vi har nok ikke det. Men Norge generelt kan klage litt, synes jeg. Det har jo ikke akkurat vært noe sommervær enda!

Kommentarer deaktivert.