Home » Hverdagsblogg » 03052014

03052014

IMG_7489

Åsmund og jeg har kost oss med skikkelig lørdagsfrokost: bananpannekaker og hver vår makron fra igår. Yummy! Nå er jeg på full fart ut døra, for å tilbringe lørdagen på jobb. Har i grunn ganske dårlig tid, så jeg skal ikke skrive stort annet enn: God helg! Og: Hva bedriver dere lørdagen med?

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. Min dag blir tilbragt sammen med min kjære Ina på jobb! <3
  Det blir deilig å ta en liten pause i eksamensstresset blant herlige kolleger og kunder på Lush! :)

  1. Åh, jeg gleder meg til å jobbe med deg!! Jepp, det tror jeg er sunt. Med pause i lesinga, that is!

 2. Jobber selv, leser til eksamen og vurderer å pierce tunga på nytt! Tok den ut for omtrent et år siden og savner den!

  1. Kos deg på jobb! Hoho, ser den! Om du hadde smykke i piercingen en stund, kan den sikkert strekkes opp igjen, så du slipper å pierce på nytt! Lykke til.

 3. Denne dagen har blitt brukt til å møte en venninne og bebisen hennes :D Kjempekoselig!

 4. Blog- innlegget er fint og fargerikt som alltid! ^_^
  Har et ikke relatert spørsmål, jeg! Jeg har i likhet med deg strekte øreflipper, bare mine er på 14 mm. Den venstre øreflippen er tykk og sunn, og jeg er fornøyd med hvordan den ser ut. Men den høyre derimot, er tynnere og ser ikke like bra ut. Det KAN ha noe med at hullene i ørene var tatt hos frisør da jeg var 6-8 år gammel, så det er mulig hullet har vært skjevt på høyre øreflipp.. Uansett; Finnes det noen gode metoder å få øreflippen tykkere på? Har ingen planer om å strekke noe høyere enn de er, men vil gjerne at begge flippene ser bra ut nå som jeg er fornøyd med strekkingen. Spør jo deg fordi du jobber i piercingstudio, så går ut i fra at du har liiitt mer peiling enn meg :-) Jeg har ikke strekt ørene hos profesjonelle.. :-)

  1. Tusen takk! Det er nok fordi det ene er plassert litt usentrert i forhold til det andre, ja. Det er ikke så mye å gjøre med akkurat det dessverre, men jeg kan jo gi noen generelle tips på å bevare hullene pene: Unngå smykker av dårlig kvalitet (plastikk er aller verst da det er porøst, og inneholder giftstoffer som over tid slippes ut i kroppen. Glass, titan, stål eller organiske smykker av god kvalitet er bra.), la ørene puste inni mellom (jeg sover uten smykker hver natt), vask ører og smykker hver dag, smør dem med f.eks jojobaolje jevnlig å holde dem sunne å friske :-)

 5. Tusen takk for svar :-) Har brukt noen smykker i plast ganske mye, men har også brukt i stein og tre. Fikk et par i glass nå før helgen som kommer til å brukes masse, i tillegg til noen av titan. Ørene mine får alltid puste når jeg jobber, siden jeg jobber i matbransjen og ikke får lov til å ha i piercinger i arbeidstiden :-) Får vel leve med å ha en litt tynnere øreflipp, har jo ikke noen planer om å gjøre de større heller. Skal prøve sånn olje også ^^ Setter virkelig pris på at du tar deg tid til å svare!

 6. Jeg hoppet i havet på lørdag! Det var sååå kaldt og herlig, hehe! Kanskje litt seint å si god helg nå? men håper du får en super fin uke! :D

  1. Hoho, så moro! Friskt, eller hva? Ja, kanskje litt seint, men takk allikevel! Ha en fin kveld, og uke som kommer!

 7. Hei! Jeg heter Marie og kom innom lush på 3.Mai om du husker meg :> Jeg var litt redd for at du skulle syntes det var creepy av meg å bare dukke opp, men håper at det gikk greit haha, om det hjelper på så ble jeg ihvertfall super glad av å få treffe deg, og på bursdagen min også av alle ting! Du har vert et stort idol for meg lenge, om jeg har en dårlig dag kan jeg bare gå inn på bloggen din å bli oppmuntret av alle de fine freshe fargene :> Du har hjulpet meg å få bedre selvtillit og jeg er utrolig takknemlig for både deg og bloggen din, du er et herlig menneske Ina, tusen takk!

  1. Hei Marie, såklart jeg husker deg! You made my day! Var kjempekoselig at du stakk innom for å hilse på! Jeg blir skikkelig rørt av det du skriver, så tusen mange takk!! Jeg er glad jeg har kunnet være “til hjelp”. Håper du hadde en kjempefin bursdag! Og at du likte prøvene og produktene du fikk med deg. Og, for noen fine tegninger du lager! Flink! Stor klem til deg!

Kommentarer deaktivert.