02092014

kk

Etter jobb igår var Åsmund og jeg invitert på middag til Ine og Ståle! Da vi ankom den trivelige leiligheten deres, fikk vi overrekt en fantastisk nydelig blomsterbukett, som sa “gratulerer med giftemål!”. Det er ikke en overdrivelse å si at den er en av de fineste bukettene jeg har sett, noen sinne. Iiik! Vertskapet hadde disket opp med en nydelig vegetarisk pastarett, med parmesanost, godt brød og god olivenolje til, og Åsmund og jeg åt som de skrubbsultne gjestene vi var. Til dessert fikk vi varm sjokoladekjeks med vaniljeis til, og kaffi. O’lykke! Det ble en kjempekoselig kveld med prat, smil og hygge, og da vi takket for oss etter ti en gang, bestemte vi oss for å spasere gjennom Østmarka hjem (Ine og Ståle bor to t-banestopp unna oss).

Det var mildt i været, stjerneklar himmel og helt mutters stille i skogen. Dessuten var det bekmørkt, naturligvis! Vi hadde heldigvis lommelykt og hverandres hand å holde i, hilste på en pus, en liten padde og to digre. Gåturen tok rundt 45 minutter, og da vi kom hjem var vi begge kjempetrøtte og fornøyde, og sovnet veldig tungt med en gang hodet traff puta.

Her er den fine buketten forresten. Den har fått stå i et norgesglass jeg har fått av mormor:
IMG_7978

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. Åh så fine blomar! Og koselig besøk!
  Har dere blitt kjent gjennom bloggane dykkas? :)
  koselig isåfall!

  1. Ja, kjempe! Hihihi, ja, vi ble faktisk kjent gjennom bloggene våre. Vi hadde vårt første møte for omlag et og et halvt år siden, og nå er vi “naboer”! Kjempekoselig!

 2. Hah! Jeg VISSTE at det ville bli kult med lilla hår og lilla sekk!
  Nå må jeg velge om jeg skal bake sjokoladekjeks eller farge håret knallrødt i kveld…

   1. Sukk. Ingen av delene. Det ble en kveld med te og kokosboller og masse viktig snakking på sofaen med mannen min.

Kommentarer deaktivert.