Home » Helgekos » Interiør » 02082015

02082015

Idag har jeg vasket tepper, skuret innsiden og utsiden av komfyren, vasket skapdørene på kjøkkenet og renset kjøkkenvifta. Sånne kjedelige ting, som er åh så godt å få gjort! Dessuten har jeg brukt neon timer på å redigere brudebilder fra fredag, og lagt på den nyinnkjøpte duken på kjøkkenbordet:
IMG_7419
Jeg har loffet rundt i kosebukse og en herlig genser jeg fant på salg hos Gudrun Sjödén på fredag:
IMG_7454
Jeg har funnet plass til det som ble med hjem fra Risør, som disse søte fuglene jeg fikk arve av mormor:
IMG_7476
Kjørt superenkel søndagsmiddag; fullkornspagetti med pesto tilsatt hvitløk, olivenolje med sitron og oliven:
IMG_7481
Sett dokumentarer, hørt på radio og sett været skifte fra sol til regn, og deretter til sol igjen. I morgen er det hverdag!:
IMG_7510

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. Hørtes ut som en ganske fin søndag! :-) Her begynte dagen med en litt laber form etter en litt ekstra hyggelig kveld i går. Men med en stigene form har det både blitt soling, rydding, sosialisering og matpakkeordning! I morgen er første jobbdag etter 4 (!) uker mer ferie – litt usikker på om jeg gleder eller gruer meg – men det blir jo alltids godt med rutiner igjen :-)

    1. Så koselig! Åiåi, lykke til tilbake i jobb idag! Vil tro det er hakket verre for deg, etter fire uker ferie! Ja, det er jo det. Er bare litt hardt i begynnelsen, hehe!

    1. Åå<3 Hihi, disse har jeg siklet på hele oppveksten selv. De er så fine! Ble så glad da jeg fikk arve dem!

  2. Kan jeg spørre hva slags middel du bruker når du skurer innsida av komfyren? Jeg klarer ikke å finne noe som ikke setter hvite skjolder etter seg, og det ser så stygt ut…

    1. Ja! Jeg bruker en Multi Action Spray fra Ecover. Den er dyr- og miljøvennlig! Den er ikke så himla sterk, så man må ta i ganske mye for å få bort fastbrente saker, men det funker in the end!

Kommentarer deaktivert.