Home » Hverdagsblogg » 02062014

02062014

DSCF3252

I skrivende stund koser jeg meg med en hjemmelaga iskaffi, og gjør meg klar for en ny uke. I morges sto jeg opp ekstra tidlig, så jeg skulle få gjort unna litt ting her på bloggen, hjemme og noen ærender i byen før jobb. Dagen i dag blir nemlig både travel og hyggelig, som mandagene ofte er; jobb, etterfulgt av middag med Linda, trening med henne og Åsmund, avrundet med ukeshandling av mat. Resten av uka ser forresten ikke mindre travel ut; jeg jobber fra mandag og til og med lørdag, noe som ikke er veldig vanlig i min jobbsituasjon (har ofte fri en eller to dager i en uke, i tillegg til søndag). I mellom jobbinga skal jeg prøve å være sosial og å blogge, så denne uka må nok superkreftene taes fram, haha! Flaks at det er lyst og fint så lenge nå, så energinivået er på topp!

Fortell meg om deres planer for uka! Håper dere får en finfin mandag!

DSCF3256

Bilder tatt med Fujifilm FinePix X10

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. Av og til kan det vere fint med ei travel veke :-) God mandag!

  Denne veka skal eg på førelesinger som normalt, og på torsdag skal eg på Rock im Park rockefestival med nokre venner. Gler meg! :-D

  1. Det er sant! Takk, det samme til deg! Kos deg med skole og festival! Det blir sikkert veldig bra

 2. Mine planer for uka er å avsluttet praksisperioden min og ha stå på hardt til min eneste eksamen i år, og slappe av i helga med gode venner på hytte tur ^^ Håper du får en flott uke tiltross for mye arbeid :D

  1. Oooh, lykke masse til med eksamen! Og kos deg masse på hyttetur. Det høres supert ut! Tusen takk for det!

 3. Da blir det en travel uke skjønner jeg ! Du får prøve å slappe av litt mellom alt ;D Jeg er kjempesliten, men også veldig glad etter gårsdagens konsert :D Fantastisk opplevelse !

  1. Jepp! Hehe, skal prøve å få det til. Så bra det var en vellykka konsert! Så masse folk på vei dit i sentrum igår, og ei venninne sendte fint bilde derfra. Ha en bra mandag!

 4. Perlene foran gangen ble superfint! Hvor har du kjøpt de fine kaktusene som det blomstrer på? Jeg får aldri mine kaktuser til å blomstre.
  Lurer også på om du har et tips når det gjelder vennskap. Hvordan “konfrontere” en venn med at hun/han har vært uærlig mot deg, uten det et høres for agressivt ut sånn at personen går i forsvar? Er du forresten enig i at det å si i fra til en venn som har behandlet deg dårlig, handler om å ha selvintegritet? Man skal vel ikke la seg overkjøre av andre?

  1. Iiih, tusen takk! Vi fikk hengt dem opp på lørdag, og jeg er riktig så fornøyd! Kaktusene er fra Plantasjen, men det er nok dessverre ikke ekte blomster på. Eller, det er i alle fall ikke kaktusene sine, for de er limt på hos Plantasjen, hehe! Men, fine er de! Når det gjelder spørsmålet ditt, synes jeg du skal si det som det er, rett og slett. Jeg synes ikke en skal la seg overkjøre, og ofte er ikke den som har “kjørt over” klar over det heller. Da kan det være greit å si ifra, på en pen måte. Er det en venn, er jeg sikker på at vedkommende vil skjønne hvordan du mener det, og ikke bli fornærmet eller såret på noen måte. Jeg håper det ordner seg! Lykke til!

 5. Såå fin farge på gangen deres. Elsker den grønnfargen. Jeg har her i huset “kranglet” meg til et gult kjøkken også har jeg dekorert me grønne blomsterstickers på veggen :)
  Denne uken ser jeg frem til langhelg med kjæresten på hyttetur, grilling, vin og karaoke! (Kjærestn min er dj og har karaokeutstyr, noe jeg bare elsker!)
  Men hjemmelaget iskaffe, bruker du espresso eller vanlig trakterkaffe?

  1. Tusen takk! Den ble litt i skarpeste laget i forhold til hva jeg hadde sett for meg, men det var godt med noe fresht! Høres ut som dere har fått et knallkult kjøkken! Kos dere masse med langhelg ylt med hygge. Jepps, espresso brygget i Bialettikanne er det jeg bruker. Nydelig på smak!

 6. Lykke til med travel uke! :) Mine planer er å fullføre og bestå praksis om tre dager, og dermed kunne kalle meg sykepleier. Jippi!

  1. Ja, nam! Brygger espresso i Bialettkianne, har den over i et glass og fyller med isbiter og kald melk. Enkelt og godt!

 7. Jeg er nettopp ferdig med siste eksamen og har sommerferie, så denne uka skal jeg slappe av og gjøre akkurat det jeg har lyst til :-)

 8. Denne uken går nok superfort for din del! Jeg skal pleie den ekle forkjølelsen min, lese masse pensum, slappe av, ta siste eksamen på fredag (!!!), dra på eksamensfest, pakke ned hybelen og flytte!

  1. Du får ha god bedring, og masse lykke til med eksamen! Og flytting! Iiih, spennende uke for din del!

 9. Digger bloggen din! Titter innom nesten hver dag, og er glad for at du har fått inspirasjonen tilbake. Ønsker deg en fin dag:)

  1. Åh, så utrolig koselig å høre! Tusen mange takk for det, jeg setter veldig stor pris på tilbakemeldinger som din. Takk! Ha en strålende dag!

Kommentarer deaktivert.