Home » Hverdagsblogg » 02022012

02022012

Første februartorsdag i år! Fridag fra jobb, og jeg varmer opp til tekvelden på Le Palais des Thés i kveld med min tefavoritt derfra. Sein frokost, lang og fin telefonsamtale med mormor etterfulgt av litt datatid. Planen denne formiddagen er å få vasket og rydda i leiligheten så den ser nydelig ut til Åsmund kommer hjem fra skolejobben, og det med finfin musikk på høyt volum til. Å føle seg litt effektiv og flink på en fridag er så deilig! Hva gjør dere denne torsdagen, da? :-)

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. Så fine bilder ^^
  I dag sitter jeg syk og drikker te mens jeg ser på krim. Influensa sitter godt i!

 2. Denne torsdagen har jeg fått levert en jobbsøknad og kjøpt meg to varme gensere på kjøpesenteret!
  Skal straks gjøre noe fornuftig i hjemmet, renske poteter og rydde litt før jeg henter Ragne i barnehagen.

  Senere ikveld skal jeg sikkert en liten tur ned til huset for å tenke ut litt om hvilken maling jeg skal kjøpe inn osv. samt kanskje rive litt tak :)
  Oppussing er så gøy!

  Håper du koser deg masse på tekvelden ikveld!

 3. Jeg gjør akkurat samme som deg på torsdagsfridagen min! :-D …bortsett fra å varme opp til te-kveld :-(

 4. Idag er jeg hjemme fra skolen pga sykdom, så jeg har tegnet med mitt nye tegnebrett og skal straks også rydde leiligheten så den ser flott og fin ut til min kjære kommer fra karatetrening ikveld! – Og til tross for sykdom kommer min gode venninde som straks drar til India innom ♥

  god februartorsdag til deg! :>>

 5. Det er så digg å kunne pusle rundt slik! Jeg har vært effektiv på jobb i dag, og gledet meg over snøen som faller sakte utenfor vinduet, og sett frem til tekvelden. Vi sees snart!

 6. Jeg har også fri fra jobben idag, deilig. Idag har jeg tatt meg tid til å bleike resten av håret, sånn at alt blir lilla :-) Såå, har jeg sovet masse. Deilig!

 7. Ihihi! Så fin Snuffkin<3
  Jeg koser meg hjemme med min kjære, som endelig har kvelden fri:)
  Håper dere koser dere masse på tekveld<3

 8. Hei Ina-fina (det rimer, hehe!), jeg lurte på en liten ting. Jeg vet at du fikk Snusmumrik-koppen i gave, men mener jeg har sett at du har noen flere Mummi-kopper som du har kjøpt sjæl. Lurer veldig på hvor hen man kan få tak i noen slike fine. Jeg bodde i Tromsø før hvor man kunne få kjøpt dem på en lokal tesjappe, men har nå flyttet. Og jeg tok meg jo aldri råd til å kjøpe Mummi-kopp, ikke før jeg innså at jeg ikke aner hvor jeg skal begynne å lete etter dem!

  1. Hei Hanne! :-D Ja, stemmer jeg har den koppen, og tre andre Mummikopper. Jeg har ikke kjøpt noen av dem selv, men fått de i bursdagsgaver. Jeg vet de har dem på Jernia (til og med på bittelille Jernia i Risør!) og på GlasMagasinet her i Oslo, i alle fall. Garantert flere steder også, men på Jernia bør du i alle fall finne dem :-) Lykke til!

   1. Tusen takk! Jeg skal jakte ned en av de her i Trondheim så jeg omsider kan ha en viss blomsterhatt-kjekkas på koppen jeg drikker te av, jeg og :)

Kommentarer deaktivert.