Home » Interiør » 02.06.2016

02.06.2016

IMG_7797

HALLO!
Long time, no see, er det ikke det man sier?

Jo, hei! Jeg tenkte jeg bare ville komme med en liten oppdatering på hvordan ting ligger an, nå som jeg har fått installert meg med datapult, data, og det hele:

Søndag klokka tolv, dukket hjelpsomme venner, og min hjelpsomme onkel, opp på Skullerud, med lastebil, traller og sterke armer. På to timer jobbet vi så svetten silte, med å lempe alle sakene våre ut av leiligheten, og inn i lastebilen, før vi suste avgårde til Kampen. Der troppet enda flere hjelpsomme venner til, og takket være det (og at en av dem er veldig, veldig sterk), greide vi å få båret alle esker og møbler opp i fjerdeetasje, uten heis, på bare 1,5 time. Puh! Herlighet så utrolig takknemlige vi er for all den hjelpa vi fikk! Hadde vi sjaua med det selv, hadde vi nok holdt på til langt på natt, men i stedet var vi på plass allerede klokka fire på søndags ettermiddagen, slitne og såre i musklene. Vi pakket ut, ryddet på plass, og ordnet helt fram til midnatt, og da slokna vi helt utslitte.

Mandag, tirsdag, onsdag, og idag (torsdag), har vi begge jobbet fulle dager, men allikevel har vi vært ekstremt effektive! Kjøkkenet var ferdig ryddet og stylet allerede søndag, badet og gangen sto klart på mandag, og etter en tur på IKEA for å kjøpe skuffer til garderoben (og litt annet!), er også soverommet helt klart. I stua, hvor jeg nå sitter, er det fortsatt et par esker med kabler og tekninske dippedutter som ikke er pakket ut av, og en del nips jeg ikke har plassert enda, men ellers er også den ca helt klar. HURRA!

I kveld, etter jobb, reiser jeg til Silje Elisabeth i Bergen, og i morgen skal vi på konsert. Det blir bra! Jeg returnerer til Oslo allerede grytidlig lørdag morgen, og så bærer det rett til lørdagsjobbing. Det går med andre ord slag i slag! Men; søndag er helt fri, og jeg regner med at siden såpass lite gjenstår av ordning og fiksing her hjemme, blir vi helt ferdige med all utpakking og innredning da. Iiih, jeg gleder meg til å vise dere!!

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
    1. Hoho, ja, jeg går på veggen over at jeg ikke har fått gjort mer enn jeg har disse dagene, men det tar jo tid! Så hyggelig, for jeg gleder meg veldig til å vise fram også!

  1. Har du endelig fått det gule teppet nå! Tipper det blir kjempefint hos dere. Lykke til videre med å få system, og pakke ut!

Kommentarer deaktivert.