Home » Hverdagsblogg » Instagram » 01.02.2016

01.02.2016

tilbake-insta
Heisann!
Det ble visst en aldri så liten uplanlagt pause her inne i helga, men nå! Nå er jeg tilbake; både her på bloggen, og hjemme i leiligheta i Oslo. I skrivende stund lytter jeg til radio, drikker rykende varm kaffi og farger håret, mens en maskin med klesvask surrer og går. Bagasjen er pakka ut, friske blomster og ingredienser til middag kjøpt inn. Resten av dagen skal jeg bruke på å jobbe med bloggposter, bilderedigering og filmredigering. Det har nemlig hopa seg opp en del, og det skal bli godt å få det unnagjort! Hvordan er mandagen deres? :-)

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. Mandagen min går ut på å drikke endeløse mengder med te fra den svarte mumipappakoppen, henge opp lyslenke med fargelys over skrivepulten, og å hoste et strikkearrangement på en uteplass som min kjære driver. Hva er vel bedre enn å gjøre håndarbeid eller andre kreative ting sammen med gode venner? Og så på en helt vanlig mandag! Lykke!

    1. Jeg leste “hoste” som i *host, host*, haha! Høres kjempekoselig ut. Kos deg med håndarbeid og sosialisering! God mandag:-)

  2. Små pauser er veldig lov! Oi, gleder meg til å se hvilken hårfarge det blir! Jeg driver også og skriver litt utkast til blogginnlegg, og så driver jeg og laster opp en videoblogg til youtube som jeg akkurat har redigert ferdig! :) Senere skal jeg spise god middag og skrive brev. God mandag til deg også, fine du <3

    1. Ja, er det ikke egentlig det?? :-D Oioioio, video er gøy da. Lykke til! Kos deg med brevskrivning (middagen er vel for lengst spist opp, antar jeg?)!

  3. Helt greit med ei “frihelg”, spesielt du som ellers er så flink med å holde bloggen oppdatert flere gang for dag :)
    Mandagen min har vært veldig fin, var på bytur sammen med ingen andre enn meg selv, sullet rundt, kjøpte nye sko og var på kafe. Var veldig godt med litt meg-tid. Nå drikkes det kaffe og spises det kakerester fra lørdagens bursdagsfeiring for mamma.

Kommentarer deaktivert.